Σελίδες

Σάββατο

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ






Πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα ! Έκπτωση 85%! 95€ και πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα, στη χαλάρωση, τα περιττά κιλά (έως 10) και τους πόντους. Απαλλαγείτε από όλα αυτά με 8 θεραπείες χειρονακτικού μασάζ κυτταρίτιδας και λιποδιάλυσης διάρκειας 45 λεπτών η κάθε μια, στον υπέροχο και λαμπερό χώρο του Merlin Spa στο Κολωνάκι. Αρχική αξία 640€.


Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΛΗΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ

Η προσφορά περιλαμβάνει:

8 Θεραπείες χειρονακτικού μασάζ κυτταρίτιδας και λιποδιάλυσης (διάρκειας 45 έκαστη) με τη χρήση κρεμών αδυνατίσματος (κανέλας, ginger ή φύκια ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σώματος), για άμεση καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και ταχύτατη απώλεια πόντων τοπικά, βάρους έως 10 κιλά, σίγουρα και θεαματικά!
Οι θεραπείες βοηθούν στη τόνωση του δέρματος, ενεργοποιούν την κυκλοφορία της λέμφου, του αίματος και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού εξαφανίζεται και το τοπικό πάχος εξαλείφεται. Το δέρμα δείχνει πιο υγιές και ανανεωμένο!
Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 45 λεπτά.
Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει λίπος (πόδια, γλουτοί, μπράτσα, κοιλιά ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει τοπικό πρόβλημα)
Η προσφορά απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.
Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του κωδικού του κουπονιού.
Η πρώτη επίσκεψη πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 30-12-2012.
Τηλεφωνική επικοινωνία για προγραμματισμό ραντεβού 2 μέρες πριν, στο τηλέφωνο 2103389296
 
 
 
 
 
ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΝΩ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ SMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ PAYPAL



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου